Omdat geen dak hetzelfde is, is het belangrijk dat uw zonnepanelen zo worden gemonteerd zodat er het maximale uit uw dak gehaald kan worden en de panelen optimaal functioneren.  Op deze manier kunt u optimaal genieten van duurzame energie opgewekt door de zon. Pim Hoebe Bouw heeft alle kennis in huis om zonnepanelen optimaal te monteren op uw dak. Of het nu gaat om een plat dak of een schuin dak, wij monteren de panelen zo dat uw panelen de maximale capaciteit behalen!

Goed voor het milieu
Zonnepanelen voorzien op een duurzame manier geheel of gedeeltelijk in de stroombehoefte van uw huishouden. Zonlicht is onuitputtelijk en elektriciteitsproductie met zonnepanelen veroorzaakt geen uitstoot van broeikasgassen.

Daarnaast bespaart u geld op uw energierekening door het opwekken van elektriciteit via zonnepanelen. Bovendien heeft u de aanschaf van uw zonnepanelen al tussen de 5 á 7 jaar terugverdient en worden de panelen geleverd met een garantie van 25 jaar.

Meer informatie ontvangen?
Benieuwd naar de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw woning, garage of bedrijfspand of wilt u meer informatie ontvangen over het monteren van de panelen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op! Ik sta u graag te woord.