Onderhoud aan uw woning of bedrijfspand

Bij Pim Hoebe Bouw kunt u naast het (ver)bouwen en renoveren ook terecht voor het (periodieke) onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Het regelmatig onderhouden van een huis of bedrijfspand is van levensbelang voor de levensduur van het pand. Zonder regelmatig onderhoud zal de staat van het pand achteruit gaan met alle gevolgen van dien. Zo kunt u bijvoorbeeld lekkage krijgen of kan er houtrot ontstaan wanneer er niet of onvoldoende onderhoud is gepleegd.

Bovendien werkt onderhoud kostenbesparend indien het tijdig en vakkundig uitgevoerd wordt. Dus voorkom onnodig hoge kosten en laat Pim Hoebe Bouw het onderhoud van uw woning of bedrijfspand vakkundig uitvoeren.

Twee soorten onderhoud
Bij het onderhoud kan er onderscheid gemaakt worden tussen twee soorten onderhoud. Ten eerste is er het preventieve onderhoud. Periodiek wordt er onderhoud gepleegd aan de woning of bedrijfspand om het pand in goede conditie te houden. Vaak zijn dit kleine klussen welke eens in de twee a drie jaar uitgevoerd worden.

Daarnaast is er groot onderhoud. Dit onderhoud is een stuk tijdrovender dan preventief onderhoud en is veelal het gevolg van slijtage of veroudering van het pand waardoor er bijvoorbeeld kozijnen of (mastiek) dakbedekking af is en vervangen dient te worden.

Wilt u meer informatie ontvangen?
Is uw huis of bedrijfspand nodig toe aan (groot) onderhoud en wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van onderhoud? Neem dan contact met mij op, ik bespreek graag vrijblijvend de mogelijkheden met u.

Renovatie

Renoveren kan op diverse manieren. In de eerste plaats is er de renovatie van monumentale panden. Bij deze vorm van renoveren is het belangrijk dat alles in de woning weer zo goed mogelijk in de oude staat wordt teruggebracht. Oog voor detail en het gebruik van de juiste materialen is hierbij van groot belang.

Een andere vorm van renoveren is het opknappen van een woning en aan passen aan de huidige eisen door middel van bijvoorbeeld het vernieuwen van een keuken of badkamer, het vervangen van de kozijnen en deuren voor betere isolatie of het vernieuwen van de gevel van een woning. Of wat dacht u van het aanbrengen van een dakkapel om zo meer ruimte in uw (slaap)kamer te creëren? Ongeacht welke vorm van renovatie of verbouwing u ook kiest, bij iedere klus komt het vakmanschap van bouwbedrijf Pim Hoebe Bouw naar boven om alles vakkundig, met oog voor details en volgens de huidige maatstaven uit te voeren.

Jarenlange ervaring
Pim Hoebe Bouw heeft jarenlange ervaring in het renoveren van woningen en boerderijen en is dan ook als geen ander in staat om uw woning volledig naar uw wensen te renoveren zonder daarbij de belangrijke details uit het oog te verliezen. Als u Pim Hoebe Bouw het renovatiewerk van uw woning laat uitvoeren dan bent u zeker van een perfecte afwerking en een resultaat waar u trots op kunt zijn!

Mocht u plannen hebben voor het renoveren van uw boerderij of woning, dan kom ik graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en eisen van de renovatie persoonlijk door te nemen. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met mij op.