Nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand

Wilt u binnenkort uw woning of bedrijfspand laten verbouwen en bent u hiervoor op zoek naar een bouwbedrijf? Wilt u het snel achter de rug hebben en wilt u dat alles naar uw wensen wordt uitgevoerd? Dan bent u bij Bouwbedrijf Pim Hoebe Bouw aan het juiste adres! Dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik uw verbouwing volledig naar uw wens uitvoeren en dat alles met het vakmanschap wat u mag verwachten.

Of het nu gaat om het bouwen van een complete woning, een garage, tuinhuis, bedrijfspand of loods, ik heb alle kennis in huis om een verbouwing tot een goed eindresultaat te laten komen. Voorbeelden van recent opgeleverde projecten van Pim Hoebe Bouw? Neem dan eens een kijkje op mijn projecten pagina. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

Wilt u uw huis laten verbouwen?

Bent u toe aan een verbouwing? Wilt u bijvoorbeeld een dakkapel laten plaatsen, een serre, een bijkeuken of een uitbreiding aan uw woonkamer of keuken, of een garage aan uw huis laten bouwen? Aannemersbedrijf Pim Hoebe Bouw uit ‘t Veld regelt uw verbouwing tot in de puntjes. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de branche heb ik alle kennis in huis om uw project succesvol uit te voeren.

Mijn kracht zit hem in het oog voor detail, maatwerk en handelen naar uw wensen. Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!! Ik sta u graag te woord.